Future Farming & Food Experience op 30 mei 2024

Op donderdag 30 mei vindt in Lelystad de derde editie van de Future Farming & Food Experience plaats. Dit jaar wordt het event georganiseerd door Boerderij van de Toekomst, NPPL, IRS en ACRRES. Tijdens de FFFE24 duik je in de wereld van future farming en verken je hoe jouw bedrijf er in 2030 uit kan zien met de nieuwste technologieën.

Het doorlopende programma van 09.30 uur – 16.30 uur staat bol van de inspiratie. Zet 30 mei vast in je agenda en meld je hier gratis aan.

Vraag-maar-raak -sessies

Tijdens de vraag-maar-raak-sessies kun je met al je vragen over de landbouw van de toekomst terecht bij experts. De onderwerpen van de verschillende sessies worden binnenkort bekend gemaakt.

Fieldlab Boerderij van de Toekomst

Op het fieldlab van Boerderij van de Toekomst kun je zien hoe het onderzoek er in de praktijk uitziet. Wat werkt er al, en wat (nog) niet?

Sunbiose

Gewassen telen onder zonnepanelen, werkt dat? En wat betekent het economisch? Bij de Sunbiose-proefopstelling kun je het met eigen ogen bekijken.

Demonstratieveld

Ervaar hoe veldrobots met data-technologie onkruid bestrijden met zo min mogelijk arbeid en chemie. Ook diverse mechanische innovaties worden getoond.

Standhouders- en dataplein

Op deze beide pleinen kun je kennismaken met een breed scala aan bedrijven die, met name voor akkerbouwers, innovatieve diensten, producten en machines aanbieden.

Partner worden

Naast deelnemen aan het evenement heb je ook de mogelijkheid om als exposant of demonstrant aanwezig te zijn tijdens Future Farming & Food Experience. Klik hier voor meer informatie.

Gratis aanmelden voor de Future Farming & Food Experience